CS-GO

 

Elite - CS:GO 

Vi starter forfra og tager et skridt ad gangen - det første er taget

 

 

Det er ikke mere end 10 dage siden, at vi annoncerede, at Hobro Vikings trådte et skridt tilbage fra elite Counter Strike.

 

Vi lagde hjelmene i blød, men det tog ikke lang tid før de første henvendelser plingede ind i vores mailboks. Tak til alle jer, som har vist interesse!

 

Hobro Vikings er igen på vej ind i elite Counter Strike.

 

Og det gør vi med vores nyerhvervede Counter Strike Manager, Patrick ”b0ychild” Buurmeister.

Patrick har begået sig på den danske Counter Strike scene i +11 år og har spillet på hold som Great Danes og Alpha, som begge er hold, der har ligget på en 8. plads på den officielle top10-liste hos Dust2.

 

I forårets CPH Games slog han og Great Danes hold som LDLC og Defusekids ud af turneringen – begge hold er professionelle.

Patrick ved om nogen anden, hvad det vil sige at spille på et elite-hold og begå sig som en elite-spiller.

 

 

Patrick får ordet:

 

”Mine visioner for CS:GO holdet i Hobro Vikings er at få et stabilt hold på benene. Jeg vil ikke gå ud og sige, at de inden for en bestemt tidshorisont skal nå at ramme boblerne/top10. Det vigtigste for mig er, at vi har de samme spillere om seks måneder, og har en holdfølelse, som andre misunder. Vi skal udvikle os sammen.

 

Min kortsigtet vision er, at finde et hold, som jeg kan stole på.”

 

Hobro Vikings ser frem til givende samarbejde, som allerede på nuværende tidspunkt ser lovende ud. Patricks tilgang til CS:GO er meget lig med Hobro Vikings ’ visioner og værdier.

 

”Det var super ærgerligt det, der skete med det tidligere Hobro Vikings CS:GO-hold. Jeg vil sørger for, at det ikke kommer til at ske igen. Jeg tog kontakt til elite manageren, fordi jeg følte, at jeg var den manglende brik hos dem, da jeg kender alle krogene på sub-top scenen i CS:GO.

 

Hobro Vikings bagland giver det kommende hold en stærk og solid base, og holdet har derfor alle grundelementer for at kunne udvikle sig sammen, hvilket jeg synes er et perfekt sted at starte,” udtaler Patrick ”b0ychild” Buurmeister afslutningsvis.

 

Hobro Vikings’ pause fra elite CS:GO scenen er nu ovre, men vi kravler, før vi kan gå.

 

Bliv frivillig

 

Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/Elite

 

Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold.dk

 

Hobrovikings.dk/forening

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com