CS-GO

 

Elite - CS:GO 

Hobro Vikings bliver igen repræsenteret i dansk elite Counter Strike

For lidt over en måned siden måtte vi offentliggøre en lettere tilbagetrækning fra Counter Strike for en stund.


Men nu kan vi fortælle, at Hobro Vikings igen er tilbage!


Vi har nemlig slået pjalterne sammen med PULSIVE, som fremover vil bære Hobro Vikings’ faner.

Holdet har på det seneste vundet to LANs og Dust2-turneringen Joybuggy.dk Open #40-


Holdkaptajn Peter ”Casle” Ardenskjold fortæller om holdet:


”Hovedfokus for os er at arbejde langsigtet, og vi vægter derfor stabilitet højt. Stammen på holdet (Garff, R0nic og mig) har spillet sammen i over et år. Queenix og Tonic er begge gengangere fra tidligere lineups. Vi tror grundlæggende på, at flid belønner sig over tid både i form af godt spil og gode resultater. Desuden mener vi, at vi har den rette kombination af erfaring og firepower til fortsat at udvikle os. Vi vil således arbejde benhårdt for at skaffe flotte resultater hjem til Hobro Vikings”.


Hobro Vikings er en meget ”ung” esportsforening under Superliga klubben Hobro IK, og vi udvikler os hele tiden, hvilket vi lægger stor vægt på sker i samarbejde med spillere, trænere og managers.


Vi har derfor i den seneste tid scoutet intensivt for at finde det helt rigtige hold. Et hold hvis værdier og målsætninger matcher vores.


Da vi spurgte Casle om, hvorfor PULSIVE og Hobro Vikings er et godt match, svarer han:


”Både dialogen og forhandlingsprocessen med Hobro Vikings har overbevist os om, at det er den organisation, som vi i et stykke tid har ledt efter med lys og lygte. De går til opgaven på professionel vis og arbejder ihærdigt på at fremme esportens vilkår på alle parametre. De har en række sunde kerneværdier, som ligeledes vægter højt på vores hold. Vi er overbeviste om, at det bliver et både langvarigt og frugtbart samarbejde.”

Derfor har vi skrevet kontrakt med de fem Counter Strike-spillere.


Casle, Garff, R0nic, Queenix og Tonic skal allerede viser deres nye faner til Bredebro LAN i den kommende weekend, og vi glæder os til at give de andre hold kamp til stregen!


Du vil også se holdet spille med i Dust2 eOddset C4 Ligaen.


© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/Elite


Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold


Bliv frivillig


Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

vitabonasport@gmail.com


Hobrovikings.dk/forening

 

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com