Elite


Elite

Hobro Vikings elite-afdeling har fokus på både person- og talentudvikling, og at skabe solide og struktureret rammer i et holdmiljø. Det hårde arbejde skal gå hånd i hånd med ydmyghed og glæden, ved at presse sig selv og sine medspillere til den bedste version af sig selv og holdet.  Vi har spillere, som har gjort sig bemærket på den danske esports-scene gennem fx udvælgelse til Scouting Grounds, og unge talenter, hvis esports karriere kun lige er begyndt.

Managers fortæller: “Vi er klar til at gå den kommende sæson i møde under Hobro Vikings’ faner. Vores to hold er topmotiveret til at komme ud og deltage i en masse LANs, og forhåbentlig tage en sejr eller ti.Vi ser det også som et privilegium at få et godt og tæt samarbejde med den etablerede esports-forening, der er fyldt med engagerede og dygtige spillere. Det er jo næsten som et ta’ selv bord af unge talenter fra Hobro og omegn, som vi helt sikkert vil holde øje med.”

                                                                                   

© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/Elite


Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold


Bliv frivillig


Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

vitabonasport@gmail.com


Hobrovikings.dk/forening

 

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com