LOL

 

Elite - League of Legends

Målet for 2018 er at nå finalen i den kommende LCD (League Championship Denmark) quarter med Hobro Vikings’ elite League of Legends hold og deltage i Nordic League. Derudover skal spillerne nå deres personlige soloQ mål, samt udvikle nye styrker og eliminere mange af deres svagheder både i League of Legends såvel som udenfor League of Legends.   


Dette sker gennem fokus på spillernes individuelle udvikling, og er en viderebygning af det allerede hårde arbejde i forårssæsonen. Derudover vil der også være fokus på at få skabt en bred identitet, så holdet kan spille forskellige stilarter, og være omstillingsparate i forhold til modstandere.

Træneren, Jonas Toth, fortæller:“Som træner finder jeg det utrolig vigtigt, at der bliver skabt et stort fokus på hvor korte de nye quarters i LCD er. Det er vigtigt, at vi arbejder hårdt og udnytter træningstiden, så vi kan performe lige fra starten af quarteren. Hvis ikke vi formår dette, bliver det svært at komme i mål. Når man er en del af Hobro Vikings, er det essentielt, at alle spillere bidrager til deres egen udvikling og kræver det bedst mulige af sig selv og ens medspillere. Der bliver lagt vægt på gensidig respekt, og at spillerne forstår, at de altid selv kan gøre en forskel og blive bedre individuelt. Jeg prioriterer at spillerne lærer at kigge indad og ikke begynder at bebrejde deres medspillere. Endnu vigtigere er det, at man kan klappe sine teammates på ryggen, og skabe positiv og motiverende energi.”

                                                                                  

Navn:


Rolle:


Spiller fortæller:

Navn:


Rolle:


Spiller fortæller:

Navn:


Rolle:


Spiller fortæller:

Navn:


Rolle:


Spiller fortæller:

Navn:


Rolle:


Spiller fortæller:

© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/Elite


Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold


Bliv frivillig


Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

vitabonasport@gmail.com


Hobrovikings.dk/forening

 

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com