Forældre info

 

Hvad er E-sport?

 

E-sport har udviklet sig med enorm hastighed siden omkring år 2000 og der afholdes i dag konkurrencer med milliongevinster, som trækker tusindvis af tilskuere til. E-sport handler om at konkurrere i computerspil. Mest udbredt i E-sport er holdkonkurrencerne, hvor man spiller mod hinanden i hold som eksempelvis Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) eller League of Legends (LOL). Dog er spil som Hearthstone, hvor der konkurreres individuelt også populære.

 

E-sport henviser ofte til konkurrencer på professionelt plan, men som sporten har udbredt sig er flere og flere E-sport klubber etableret med henblik på at træne spillere i flere niveauer

 

Hobro Vikings værdier

 

Hobro Vikings ønsker at der skal være plads til spillere i forskellige aldre, og med forskellige interesser og niveau. 

Et vigtigt fokuspunkt for Hobro Vikings er at samle spillerne og skabe sociale relationer, mens der spilles. Samtidig ønsker vi, at medvirke til fysisk og mental sundhed, et aktivt liv, sund kost, rigeligt med søvn samt at medlemmerne kan begå sig sikkert i online verdenen.

 

Sundhed og aktivitet er afgørende for at kroppen kan holde til at træne meget, og for at man kan præstere i kampe og turneringer hvilket sætter store krav til fx udholdenhed, koncentration og reaktionsevne.

© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/Elite


Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold


Bliv frivillig


Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

vitabonasport@gmail.com


Hobrovikings.dk/forening

 

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com