Infomation

 

Information


HLP - Hobro Lan Party 2019

Powered by Hobro Vikings

 

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan byde velkommen til HLP - Hobro Lan Party 2019. 

 

Vi glæder os sindsygt meget og vil gøre alt hvad vi kan for at dette bliver en succes. Det er første gang vi afholder et LAN, hvilket også betyder at vi bruger dette LAN til samtidig at lære. Vi forventer at dette bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, og i første omgang laver vi et lille hyggeligt LAN med plads til knap 100 deltagere. Vi har nok noget nær de allerbedste lokaler til dette event - da vi har booket loungen på DS Arena. Derfra får vi udsigt til en af byens stolheder, nemlig græstæppet hvorpå vores lokale superliga-drenge spiller bold uge efter uge i landets bedste fodboldrække. Denne placering gør det muligt at have gamere samlet i disse fantastiske omgivelser, hvor der samtidig vil være mulighed for overnatning i de tilstødende lokaler. Der vil være et special-indrettet område til indtagelse at måltider, som vi tilbyder kan tilkøbes som en madbillet til et MEGET favorabel pris. Vi har sørget for at der udover selve LAN-arrangementet vil være åbent hus om fredagen i tidsrummet kl. 10.00-15.00. Der vil der være mulighed for interesserede at prøve kræfter med nogle af vores aktiveteter i vores klub ... CS-GO, Fortnite og det sidste nye Sim-racing, hvor man vil kunne sætte sig i en sim-racer og se hvor hurtig man kan køre en runde på den legendariske LE-Mans bane.

 

Der vil selvfølgelig være konkurrencer med en samlet præmie-pulje værdi på hele 7.500,- kr.  

 

Vi vil selvfølgelig også sørge for at det bliver muligt at få en siddeplads sammen med sit hold, sin kammerat eller hvem man ellers måtte ønske, dog kræver det her at man er hurtigt ude, og det bliver jo noget af et puslespil, og derfor kan det blive nødvendigt at gå på kompromis med pladsønske.

 

Vi glæder os til at se dig, men skynd dig at tilmeld dig - vi er sikker på at der bliver rift om pladserne

Hobrovikings.dk/Elite


Hobro IK

DS Arena

Amerikavej 9A

9500 Hobro

Email: info@hikfodbold


Bliv frivillig


Med ca 100 medlemmer er der altid brug for flere frivillige hænder. Så har du interesse for E-sport eller har du som forældre lyst til at støtte op om E-sport afdelingen så kontakt:

vitabonasport@gmail.com


© Copyright. All Rights Reserved.

Hobrovikings.dk/forening

 

Hobro Svømmehal/E-sport lokaler:

Hobro Idrætscenter

Amerikavej 22

9500 Hobro

Email: vitabonasport@gmail.com