HLP - Hobro LAN Party 2020

Powered by Hobro Vikings

 

Det er med stor fornøjelse at igen kan byde velkommen til HLP - Hobro Lan Party 2020. 

 

Vi glæder os sindsygt meget og vi vil igen i år byde på masser af hygge og ikke mindst gaming. Vi har i år plads til 100 gamere i de samme fantastiske lokaler. Vi har nemlig booket loungen på DS Arena. Derfra får vi udsigt til en af byens stolheder, nemlig græstæppet hvorpå vores lokale superliga-drenge spiller bold uge efter uge i landets bedste fodboldrække. Der vil igen være sovepladser i de tilstødene lokaler samt et cafeterie hvor det vil være muligt at købe diverse sodavand, chips mm.

Der vil være et special-indrettet område til indtagelse at måltider, som vi tilbyder kan tilkøbes som en madbillet til et MEGET favorabel pris. Der vil igen være mulighed for at prøve kræfter med vores sim-racer, derudover kan der også spilles bordtennis og bordfodbold. 

 

Der vil selvfølgelig være konkurrencer med en samlet præmie-pulje værdi på hele 7.500,- kr.  

 

Vi vil selvfølgelig også sørge for at det bliver muligt at få en siddeplads sammen med sit hold, sin kammerat eller hvem man ellers måtte ønske, dog kræver det her at man er hurtigt ude, og det bliver jo noget af et puslespil, og derfor kan det blive nødvendigt at gå på kompromis med pladsønske.

 

Vi glæder os til at se dig, men skynd dig at tilmeld dig - vi er sikker på at der bliver rift om pladserne