Hvad er E-sport?

E-sport har udviklet sig med enorm hastighed siden omkring år 2000 og der afholdes i dag konkurrencer med milliongevinster, som trækker tusindvis af tilskuere til.


E-sport handler om at konkurrere i computerspil. Mest udbredt i E-sport er holdkonkurrencerne, hvor man spiller mod hinanden i hold som eksempelvis Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) eller League of Legends (LOL). Dog er spil som Hearthstone, hvor der konkurreres individuelt også populære.


E-sport henviser ofte til konkurrencer på professionelt plan, men som sporten har udbredt sig, er flere og flere E-sportsklubber etableret med henblik på at træne spillere i flere niveauer.

ESL one cologne - professionel CS:GO turnering.

ESL one cologne - professionel CS:GO turnering

Hobro Vikings værdier

Hobro Vikings ønsker, at der skal være plads til spillere i forskellige aldre, og med forskellige interesser og niveau.

Et vigtigt fokuspunkt for Hobro Vikings er at samle spillerne og skabe sociale relationer, mens der spilles. Samtidig ønsker vi, at medvirke til fysisk og mental sundhed, et aktivt liv, sund kost, rigeligt med søvn samt at medlemmerne kan begå sig sikkert i online verdenen.

Sundhed og aktivitet er afgørende for at kroppen kan holde til at sidde for computeren i længere perioder, og for at man kan præstere i kampe og turneringer, hvilket sætter store krav til fx udholdenhed, koncentration og reaktionsevne.


Idégrundlag

At drive en E-sportklub med den overbevisning om at der skal være plads til spillere i forskellige aldre, interesser og niveau. Vigtigt for Hobro Vikingser at samle spillerne og skabe relationer mens der spilles. Samtigdig ønsker vi at medvirke til fysisk og mental sundhed, et aktivt liv, sund kost, rigeligt med søvn samt at medlemmerne kan begå sig sikkert i online verdenen.

Vision

At blive kendt for vores fokuspunkter j.v.f vort idégrundlag, samt at blive områdets største og mest respekterede E-sportsklub.