Tilmeld


Tilmeldingen er åben


Herunder kan du se vores forskellige hold, men vil du have et lidt større overblik kan du downloade vores ugeplan her. Den giver dig et bedre overblik over vores forskellige hold og hvilke instruktører som er sat på holdene.


Klikker du på info knappen får du en uddybende beskrivelse af holdet og hvad det fokusere på, så du kan finde det helt rette hold for dig.


Er du ikke sikker på hvilket hold er det rette for dig, så tilbyder vi en gratis prøvegang hvor eventuelle spørgsmål vil blive besvaret af vores instruktører. Har du yderlige spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail til bms@hobrovikings.dk


Find det hold du vil tilmeldes. Tryk på Info for beskrivelse af hold, tryk på tilmeld for at tilmelde. Tilmeldingen åbner i en ny fane. Det er meget vigtigt at indtaste mobilnr og e-mail adresse. Melder du dit barn til er det meget vigtig at det er barnets personlige oplysninger og din egen e-mail adresse du bruger. Du modtager en mail som bekræftelse, der også indeholder en adgangskode du fremover kan bruge ved tilmeldinger. Når der kun er en info knap ud for holdet, betyder det at der ikke er flere ledige pladser på holdet.


Har I ikke Dankort eller andre spørgsmål angående tilmelding/betaling, kontakt venligst kontoret på mail : bms@hobrovikings.dk