Academy

Vores Academy afdeling har base i vores egne lokaler, her bestræber vi os på at skabe de bedste rammer for vores allebedste spillere og talenter. Vi fokusere på at dygtigøre vores talenter både individuelt samt holdmæssigt. Dette betyder at vi tilbyder ekstra træninger, bootcamps og deltagelse til diverse LANs og turneriger. Med andre ord vil vi gerne gå den ekstra meter for dem som virkelig brænder for e-sport, så de har den bedste rammer for en mere professionel tilgang til e-sport. Dette har også resulteret i at vores CS:GO hold 3 år i træk har været blandt de 8 bedste af DGI-foreninger og derved har været med til DGI-landsmester skaberne.


Derudover har vores tidligere academy spillere nu også taget skridtet videre og spiller nu i nogle af danmarks bedste ligaer.


Dette betyder at man som spiller skal være klar til at afsætter den ekstra tid til længere træninger, træningsweekender og turneringsdage. Hertil sørger vi selvfølgelig for at lave afbræk fra computeren samt sørge for en sund tilgang til de mange træningstimer.


Kunne du tænker dig at have en mere professionel tilgang til e-sport, så er du altid velkommen til at skrive en mail til bms@hobrovikings.dk Hvis du kunne tænke dig at komme på hold.

Vores CS:GO academy hold efter en flot 3. plads til Reload LAN i Skal