Turneringer

Til HLP vil der være turneringer i både CS2 og Fortnite, her vil der være fede præmier til de bedste hold. Du behøver ikke at have et hold at spille sammen med, du skal bare tilmelde dig, så vil crew prøve at finde et hold til dig. Vi håber at så mange som muligt vil deltage så vi kan få nogle fede timer med nogle fede konkurencer.

 

Der vil snaret komme flere infomationer om fortnite turneringen.

 

CS2 5vs5

I år bliver CS2 5vs5 turneringen afholdt i samarbejde med Esportal, se mere information om turneringen her. Dette betyder at tilmelding samt afvikling af kampe foregår på deres platform. Der vil selfølgelig også være premier på højkant, her vil der blive spillet om 2000 kr. til førstepladsen og 1250 kr. til anden pladsen. Du finder en guide til tilmelding her.

Regler omkring turneringen kan findes her: https://esportal.com/dk/tournament/4558/hlp-5v5/rules

Fortnite

Fortnite turneringen  byder på premier for 800 kr. til 1.pladsen og 500 kr. til 2.pladsen. For at tilmelde sig skal man blot komme op til crew bordet inden tilmeldingsfristen som fremgår af tidsplanen.

Regler omkring denne turnering følger generelt reglerne omkring kampafvikling hos Esportligaen og kan findes her:
https://esportligaen.dk/regler/?search=&category=237

CS2 2vs2 wingman

I år bliver CS2 2vs2 turneringen afholdt i samarbejde med Esportal, se mere information om turneringen her: https://esportal.com/dk/tournament/4557/hlp-2v2/info. Dette betyder at tilmelding samt afvikling af kampe foregår på deres platform. Der vil selfølgelig også være premier på højkant, her vil der blive spillet om 300 kr. til førstepladsen og 150 kr. til anden pladsen. Du finder en guide til tilmelding her.

Regler omkring turneringen kan findes her:
https://esportal.com/dk/tournament/4557/hlp-2v2/rules

Guide til tilmedling hos Esportal

- Alle holdmedlemmer skal have oprettet on profil på Esportal samt have tilknyttet deres steam profil til deres konto: https://esportal.com

- Herefter er det muligt at oprette et hold på Esportal, hvorefter man skal invitere sine holdkamerater til dette hold.

- Man kan derefter tilmelde sit hold turneringen ved at tilgå turneringens informations side.

- Når dit hold er blevet godkendt af en HLP turneringsadmin vil det være tilmeldt turneringen.